O meni

WhatsApp Image 2021-04-20 at 09.15.36

Rođen sam  17.03.1964. u Kutini gdje sam proveo većinu svog života. Osnovnu i srednju školu završio sam u Kutini te sam diplomirao kemijsko inženjerstvo u Zagrebu. Od 1990. godine zaposlen u Petrokemiji na više stručnih i odgovornih poslova. U Petrokemiji sam prije pobjede na izborima bio 13 godina direktor proizvodnje, a od 2017. godine sam gradonačelnik Grada Kutine.

1989. godine učlanio sam se u HDZ u legendarnoj baraci u Savskoj, još za vrijeme studentskih dana. Tijekom godina aktivno sudjelujem u HDZ-u te sam od 2001. godine bio na listama za Gradsko vijeće, vijećnik Gradskog vijeća Grada Kutine u čak 4 mandata te jedan mandat kao predsjednik Gradskog vijeća Grada Kutine.

Predsjednik HDZ Kutina postao sam  2014. godine te sam 2017. godine pobijedio na izborima za gradonačelnika Grada Kutine. Vrijednosti koje ističem, za koje se borim su ravnopravnost, jednakost, suosjećanje, domovina i obitelj i za te vrijednosti sam se i borio. Kao pripadnik protuzračne obrane Kutine sudjelovao sam u VRA Bljesak i Oluja te i u mirnodopsko vrijeme želim te iste vrijednosti isticati i na njima graditi našu budućnost.

Kao otac dvojice sinova svakodnevno učim, kroz njihovo školovanje i odrastanje uvidio sam što mladima treba i kako je njihov svijet promjenjiv, a opet na koji način oni mogu doprinijeti svima nama. S godina sam stekao iskustvo kojim kročim naprijed, prisjećajući se svih savjeta starijih i mlađih kolega i kolegica iz stranke, ali i života.

Razumijevanje, međugeneracijska solidarnost, marljivost i predan rad, svakodnevno učenje i stjecanje iskustva, uvažavanje tuđih mišljenja te ustrajnost u radnim zadacima su samo neke od vrijednosti koje iz dana u dan poštujem i nastojim ispunjavati. U protekle četiri godine bio sam gradonačelnik svih Kutinčana i Kutinčanki te smatram kako je to jedini put za bolju Kutinu.

U iduće četiri godine želim više, znam da uz pravi tim to mogu te mi je i želja nastaviti putem kojim smo krenuli 2017. godine, zajedništvom, solidarnošću i radom za Kutinu.

Svi zajedno za Kutinu!