Moj tim

Ivana Grdic - zamjenica

Ivana Grdić

ZAMJENICA GRADONAČELNIKA

Direktorica Turističke zajednice grada Kutine Ivana Grdić biti će zamjenica gradonačelnika Grada Kutine koja se bavi biciklizmom i trčanjem, majka je troje djece koja uz sve svoje obaveze aktivno istražuje Moslavačku goru i sve prirodne i povijesne lokalitete Moslavine i Kutine kako bi iz prve ruke saznala kako najbolje iskoristiti potencijale naše Kutine. Gđa. Grdić nije član niti jedne političke stranke, ovo je njen prvi politički angažman te se nada svojim iskustvom i stručnim obrazovanjem doprinijeti razvoju Kutine, brendiranju Moslavine, pozicioniraju škrleta i Moslavačke gore na enogastro karti Europe i svijeta, te pomnim planiranjem turističkih i društvenih projekata stvoriti novi sadržaj za mlade i rekreativce svih uzrasta.

Davor Kljakić

Davor Kljakić

HSLS

Na čelu HSLS Kutina je Davor Kljakić, aktivni političar s dugom karijerom u Gradskom vijeću te obiteljski čovjek koji se žustro zalaže za ideje HSLS-a i boljitak svih građana Kutine. G. Kljakić preko 35 godina svakodnevno putuje radi posla na relaciji Zagreb Kutina te je svjestan koliko je bitno poboljšati prometnu, a naročito željezničku infrastrukturu između Kutine i Zagreba. Predsjednik je Županijske organizacije HSLS-a te nastoji i na razini županije istaknuti potrebe i interese Kutine.

Ivan Crnac

Ivan Crnac

HDZ

Ivan Crnac je stručnjak za javne financije te skrbi o transparentnom poslovanju Gradske uprave. U svojoj dugoj karijeri može istaknuti da je obavljao poslove referenta za financije, inspektora, direktora Porezne uprave i pročelnika za financije u Gradu Kutina i Sisačko moslavačkoj županiji. Osim što je g. Ivan upućen u sve vrste javnih prihoda (prirezi, porezi i drugo) i javnih financija, uz to je i aktivan u katoličkoj crkvi i Zakladi Ivanova kuća te promiče obiteljske vrijednosti svojim djelovanjem. g. Crnac je član HDZ Kutina od njegovog osnutka te predano obnaša dužnost predsjednika GO HDZ Kutina od studenog 2020. godine.

Jure Nikšić

Jure Nikšić

HSU

U ime umirovljenika grada Kutine s nama je g. Jure Nikšić, dugogodišnji član i predsjednik HSU Kutina koji svojim znanjem, iskustvom te pristupačnošću najbolje razumije poteškoće i potrebe kutinskih umirovljenika. G. Nikšić nakon dugogodišnje karijere u Vodoprivredi trenutno je u mirovini te svoje vrijeme provodi zalaganjem za boljitak svoje generacije.

Miroslav Šnjarić

Miroslav Šnjarić

HSLS

Miroslav Šnjarić je dugogodišnji član HSLS Kutina te je bio vijećnik u Gradskom vijeću Grada Kutine u posljednja dva mandata. Kroz rad u Vijeću zalagao se za boljitak sugrađana prigradskih naselja, pogotovo istočnog dijela grada, ponajviše u dijelovima cestovne povezanosti, izgradnje vodovodne mreže, izgradnje Društvenog doma u Banovoj Jaruzi i ostaloga. G. Šnjarić zaposlen je u Petrokemiji d.d. , oženjen, otac dvoje djece te aktivni član Udruge vinogradara i voćara " Lujo Miklaužić" Kutina i DVD-u Janja Lipa. G. Šnjarić je detaljno upoznat sa vinogradarstvom i voćarstvom te svoja teorijska znanja iskušava na vlastitom OPG-u.

Dražen Kinderman

Dražen Kinderman

Nezavisni

Iz Repušnice dolazi Dražen Kinderman, nezavisni vijećnik i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Kutine u prethodnom sazivu revno je sudjelovao u skoro svim sjednicama Gradskog vijeća te isticao potrebe, probleme i prednosti svojeg naselja. U slobodno vrijeme mu je hobi šetnja po Parku prirode Lonjsko polje, vožnja čamcem te je član ribolovne udruge Hanja koja se bavim tradicijskim ribolovom. Društvenim radom započeo je već 2001. godine kada je postao predsjednik nogometnog kluba ŠNK Mladost Repušnica gdje će uskoro napuniti i 20 godina rada. 2017. godine postao je vijećnik Gradskog vijeća Grada Kutine te ističe kako će jednako revno sudjelovati u svim budućim aktivnostima kao i u posljednje četiri godine.

Milena Amidžić

Milena Amidžić

Milena Amidžić dolazi iz najsjevernijeg naselja Grada Kutine, Selišta. Gđa Milena je zaposlena već 18 godina u Tisak plus d.o.o. te unazad pola godine zaposlena je na funkciji glavnog sindikalnog povjerenika vodećeg Sindikata. Politikom se počela baviti zadnjih 6 godina kao aktivni član MO SELIŠTE , a od 17.11.2020 postala je predsjednica MO. Gđa Amidžić ističe kako želi biti od koristi svim mještanima te se zalagati za ravnomjeran razvoj svih prigradskih naselja. Cilj joj je i dalje organizirati društvena okupljanja, izlete te od male dosadašnje seoske Olimpijade napraviti prepoznatljivu manifestaciju udruženja svih MO GRADA Kutine.

Ivana Masnec

Ivana Masnec

Ivana Masnec dolazi iz Ilove i učiteljica je razredne nastave i povijesti. Predsjednica je Zajednice Žena Katarina Zrinski koja djeluje u sklopu Hrvatske demokratske zajednice i okuplja žene koje su članice i simpatizerke, u raznim aktivnostima i druženjima te je vrlo aktivna u društvenom i političkom životu, kako Ilove, tako i Kutine. Uz to je gđa Masnec članica i tajnica KUD-a Ilova, jako voli pjesme i plesove naših krajeva i s nestrpljenjem očekuje vrijeme kad će se opet nesmetano moći družiti, pjevati, plesati i putovati.

Robert Krpes

Robert Krpes

Robert Krpes rođeni je Kutinčanin, po struci tehničar za procesnu tehniku te je u Kutini započeo i svoje poslovanje. Poslije odsluženja vojnog roka započinje s radom u obiteljskoj firmi u kojoj je i danas prisutan. G. Krpes je oženjen te otac dviju kćerki na koje je vrlo ponosan. Osim što je poduzetnik, g. Robert je iznimno aktivan u društvenom životu grada Kutine. Aktivan je u mjesnoj župi Blažene Djevice Marije Snježne Kutina, član Marijine Legije Gospa Snježna, dopredsjednik udruge Hrvatski domobran ogranak Kutina i član Udruge Kutina-Vukovar.

Drago Šparavac

Drago Šparavac

Drago Šparavac obnaša funkciju predsjednika MO Šartovac već 24 godine, a sportski je djelatnik već više od 50 godina. Jedan je od glavnih osnivača nogometnog kluba Šartovac za koji je odigrao oko 800 utakmica. U nekoliko mandata obnašao je funkciju predsjednika i tajnika istoimenog kluba. U svojoj sportskoj karijeri dobio je više priznanja, a posebno je ponosan na ono iz 2016. godine kada je dobio nagradu za životno djelo u sportu od Zajednice sportskih udruga grada Kutine te kada je na 30.-oj godišnjici kluba proglašen najboljim igračem u 30 godina njegova postojanja. Tada je odigrao i oproštajnu utakmicu za NK "Šartovac“. I dalje se zalaže za napredak kluba, KUD-a i DVD-a u Šartovcu.

Slavko Snovak

Slavko Snovak

HNS

Slavko Snovak ispred HNS predstavlja dugogodišnje napore za revitalizacijom prigradskih naselja. Kao umirovljenik, g. Snovak iznimno je aktivan član HNS-a te ističe kako je politika njegove stranke „Ni lijevo, ni desno-samo pravo“ te na korist svih svojih sugrađana. Osim što je dopredsjednik stranke, g. Slavko je i dragovoljac Domovinskog rata te je široj javnosti poznat po glazbenim nastupima. Kao otac dvoje djece nastoji unaprijediti i život mladih, prigradskih naselja te putem HNS-a koji sudjeluje u Županijskoj skupštini Sisačko-moslavačke županije zastupati interese Kutine i Kutinčana.

Nataša Vugrinović

Nataša Vugrinović

HDZ

Nataša Vugrinović udala se u Zbjegovaču, no iako nije rođena Zbjegovčanka, to ju nije omelo u zalaganju za njeno naselje. Po zanimanju je tehnološki tehničar, ali strast za kuhanjem navela ju je na usavršavanje i završetak obrazovanja za kuharicu. Od 2003. g. zaposlena je u Dječjem vrtiću Kutina gdje radi u struci kao kuharica. G. Vugrinović je dugogodisnja članica HDZ-a te već drugi mandat za redom obnaša dužnost predsjednice MO Zbjegovača, te se stara za boljitak svog sela u kojem živi sa svojom obitelji već 30 godina.

Matija Šurbek

Matija Šurbek

HDZ

Matija Šurbek je najmlađi kandidat na predstavljenoj listi za Gradsko vijeće Grada Kutine, no revno staje uz bok s ostalim stranačkim kolegama, u rasprave unosi nove ideje i polet te drži tempo svojim kolegama. G. Šurbek je završio školu za cestovni promet u Zagrebu te radi u Petrokemiji u carinskom zastupništvu kao carinski zastupnik. Slobodno vrijeme provodi rekreirajući se, trenirajući bilo na otvorenom ili u teretani te se dugo godina aktivno bavio rukometom. Sa 18. godina g. Šurbek se učlanjuje u HDZ Kutina te aktivno sudjeluje na raznim stranačkim aktivnostima, a od 2020. je i potpredsjednik mjesnog odbora grada Kutine. S g. Šurbekom Gradsko vijeće Grada Kutine dobiti će znatiželjnu, odgovornu i poletnu mladu osobu spremnu na istinski rad i zalaganje, kako za mlade, tako i za sve Kutinčane.

Snježana Krznarić

Snježana Krznarić

Snježana Krznarić je najdugovječnija predsjednica VMO s područja Grada Kutine te je već 13 predsjednica VMO Mišinka. Zaposlena je u Veterinskoj stanici Kutina dugi niz godina te ljubav prema životinjama njeguje svakodnevno. Svakodnevno rekreiranje iskorištava za informiranje o stanju u vlastitom naselju te voli biti u toku sa događanjima u okolici. Njeguje dobru suradnju s VMO Husain i VMO Gojlo te će i ubuduće zalagati za napredak naselja sa sjeveroistočne strane grada.

Tatjana Lilovac

Tatjana Lilovac

Tatjana Lilovac odrasla je u Međuriću te je srednju školu pohađala u Kutini. Završila je Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu, smjer Matematika te je zaposlena u Srednjoj školi Tin Ujević. Gđa Lilovac je udana, majka troje djece koju motivira svakodnevni rad sa djecom i srednjoškolcima.

Marica Rumišek

Marica Rumišek

Marica Rumišek rođena je u Hrvatskoj seljačkoj obitelji, na što je vrlo ponosna. Gđa Rumišek je majka, baka i presretna prabaka. Njen radni vijek obilježili su Petrokemija i Metan, te iako je u mirovini, aktivna je u društvenom i političkom životu grada Kutine. Predsjednice je časne udruge Hrvatski Domobran Kutina gdje promiču istinu o Hrvatskoj povijesti, tijekom i poslije Drugog svjetskog rata. Radom u Udruzi, promiču se i sjećanja i obilježavanja mjesta stradavanja hrvatskog narod u Domovinskom ratu.

Nebojša Čović

Nebojša Čović

HDZ

Nebojša Čović otac je dvoje djece, Marije Lucije i Luke. Osnovnu i srednju školu pohađao je u Kutini nakon čega završava studij na Visokoj školi za sigurnost u Zagrebu i dobiva zvanje inženjer sigurnosti i zaštite. Zaposlen je u Športskom centru Kutina na mjestu voditelja održavanja objekata i opreme. Član HDZ-a postaje u veljači 2007.godine te je bio predsjednik Temeljnog ogranka HDZ-a grada Kutine od 2016. do 2020., Gradski vijećnik i predsjednik kluba vijećnika HDZ-a u mandatu 2017-2021. Predsjednik Vijeća mjesnog odbora KUTINA Grad g. Nebojša bio je od 2016. do 2021. godine. Predsjednik HNŠK Moslavine bio je u razdoblju od 2017. do 2020. godine te je trenutno član uprave Kluba. Uključen je u društveni život grada Kutine i kao član Civilne zaštite grada Kutine, član izvršnog odbora Udruge Hrvatski domobran, dopredsjednik Zajednice športskih udruga grada Kutine, te dobrovoljni darivatelj krvi.

Jasna Borovnjak

Jasna Borovnjak

HSLS

Jasna Borovnjak upoznata je s brigama najmlađih stanovnika Kutine, naime, od 1981. godine zaposlena je kao odgojiteljica u Dječjem vrtiću Kutina, od 2000. do 2016. bila je ravnateljica Vrtića, aktivna je u mnogim aktivnostima na razini Grada te je bila i član Koordinacijskog odbora Kutina – Grad prijatelj djece. Od 2013. godine potpredsjednica je Udruge keramičara „Terakota“ Kutina. Gđa Borovnjak ističe cjeloživotno učenje kao prednost svojeg zaposlenja i članstva u Udruzi te dodaje kako ju je uspješna suradnja za vrijeme njenog obnašanja funkcije ravnateljice Vrtića potaknula na učlanjenje u HSLS te aktiviranje u političkom životu stranke i grada.

Tena Jevak Benčić

Tena Jevak Benčić

HDZ

Tena Jevak Benčić dijete je hrvatskih branitelja, rođena, odrasla i udana u Kutini. U Hrvatsku demokratsku zajednicu ulazi prije 12 godina kao šesnaestogodišnjakinja, no uz djeda kao jednog od utemeljitelja HDZ-a u Međuriću, od malih nogu uči o stranci i političkom aktivizmu. Trenutno je na 2. godini fakulteta smjer Poslovna ekonomija, a prije par mjeseci završila je i Političku akademiju, Žene u politici i društvu. Gđa. Jevak Benčić trenutno radi u Gradskoj upravi kao tajnica gradonačelnika, a 2019. godine nagrađena je titulom Najbolje tajnice u RH. U slobodno vrijeme je Vatrogaskinja I. klase, 9 godina je sudila kao nogometni sudac, te je i 10 godina aktivno plesala za Maticu Slovačku Međurić. Od 2019. godine predsjednica je Mladeži HDZ-a Kutina, a nekoliko mjeseci nakon toga postala je predsjednica Mladeži HDZ-a Sisačko-moslavačke županije.